SKRIVET: 2011-01-28, kl 16:03:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

äntligen fredag!

Heeeeej.

Jag mår bra, tack den som frågar. Väldigt bra, imorse gick jag upp i lagom tid så jag skulle hinna allt innan det var dags att bege sig mot Hässleholm, där ett grupparbete på biblioteket skulle äga rum. Väldigt roligt hade vi när vi klippte, klistrade & pratade en massa. Mest om hur det hela skulle se ut ändå. När vi var klara & efter att vi beundrat vårt konstverk som ska redovisas på onsdag när det är dags för internat i Åhus, så gick jag, Hanna & Emilia för att handla något gott att äta. Blev två frallor för mig, med ost och skinka för den som vill anteckna. Att köpa frallor sådär tillåter egentligen inte min ekonomi, ni vet nu är man en fattig student, men gott var det allt!

Diskat precis, är i min mans lägenhet. (Läs: lika mycket min lägenhet, höhö) Vilken underbar flickvän jag är. Ikväll blir det antingen party eller lugnt, lite suger på party då jag inte festat till det sen i hm, september? Ojoj, festprinsessan har lagt de sky höga skorna på hyllan, bytt ut klänningen mot ett par mjukisar & det perfekta vid gjorda håret är ett enda ruffs. Men det har inte stört mig, att ta det lugn är så himla skönt. Så vi får se vad kvällen har att erbjuda.

SKRIVET: 2011-01-26, kl 11:15:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg snack.

Nu är jag en student. Studerande vid Kristianstad Högskola, känns lite små läskigt fortfarande. Det är ju på en helt annan nivå & gymnasiet ska man lämna bakom sig, säger dom. Det går inte ens att jämföra. Här är man inte konkurrenter utan bliviande kollegor. & man ska dela med sig av allt det man kan som inte ens kompisar kan osv, det är inte alls på gymnasiet. Stor skillnad. & jag gillar det skarpt.

Dock är det väldigt mycket plugg & högt tempo. Bara nu i början på februari har vi massvis med uppgifter som ska lämnas in, grupparbeten, egna arbeten osv. Det kommer ta ett tag innan man lär sig hur man ska skriva osv, men det kommer gå. Jag älskar ju att skriva så det blir en liten utmaning.

Jag behöver inte åka in mer till K-stad denna veckan, egentligen imorgon men då har jag halkan, så det går inte. Vi startade ett grupparbete som ska presenteras på internatet nästa vecka, om jag fattat det rätt vill säga. Blir alltså mer plugg för mig hemma istället. Massvis plugg.

SKRIVET: 2011-01-23, kl 09:05:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sista dagen som arbetslös...

Gooooodmooorgon på er!

Vaknade tidigt på min allra sista bara-göra-ingenting dag. Sista dagen som arbetslös, imorgon blir jag student på riktigt. Härligt va? Idag ska det hinnas med mycket, för en gång skull. Till & börja med ska det mysas med prinsen nu på morgonen, äta en smaskig frukost sen vid 1 kommer Louise. Det blir säkert en massa snack om allt möjligt, har ju inte träffats sen i Juni, förra året!? Hemskt lång tid, faktiskt. Sen ska jag fixa inför imorgon, ha tid till att vara allmänt nervös, sen ikväll ska jag hem till lägenheten. Älskar att sova där, det är så mysigt.. ♥

Imorgon börjar jag ett helt nytt liv. Lite läskigt.



En bild på mig & min fina vän Annie. Hon ska med läsa till SSK, fast i Lund.
Vi kommer stötta varandra genom dessa tre åren, det kan nog behövas! ♥

SKRIVET: 2011-01-20, kl 09:07:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Körskolan

Godmorgon!

Imorse ringde någon strax innan klockan 6. jag ringde aldrig tillbaka, då jag blev måttligt irriterad. Kunde inte somna om på en bra stund & hatar att bli väckt så. Antagligen jobbet som ringde, men det var ett "vanligt" mobil nummer & ska ha jobbets nummer i min mobil. Jaja, lite små störigt när man är riktigt trött, både psykiskt & fysiskt.

Idag ska jag tillbringa så mycket tid jag bara kan på körskolan. Måste bli klar med teorin, måste måste. Kommer inte ha tid sen när skolan drar igång ju, som jag sa igår. Hade jag inte varit så nära & lagt ner så mycket pengar hade jag struntat i det för tillfället. Men slutet är nära nu! Får lägga in körningar när jag inte måste tillbringa all min tid på skolan osv, det blir säkert jätte bra! Nu blir det frukost, magen kurrar!

SKRIVET: 2011-01-19, kl 22:36:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

JAG KOM IN PÅ HÖGSKOLAN!

Heeej bloggen!

Vill börja med att säga att det är roligt att ni tittar in fast jag skriver så dåligt, men nu börjar man bli en upptagen kvinna så då får bloggen lida lite mer också.

Igår morse ringde ett samtal som jag väntat på hur länge som helst, det var ett 044 nummer. Första tanken var att det var Högskolan i Kristianstad, eller att mamma & Stefan fått åka in akut med Nattis. Svarade lite halvt nervös, det var från högskolan. Hjärtat började slå i 190 & givetvis hade jag fått en plats. När jag väl förstod, efter att ha missuppfattat det hela så kom tårarna. Kunde inte hålla tillbaka dom & hon måste trott jag var knäpp. Väckte Marcus som låg & sov, tårarna rann & jag bara skrek. Av ren lycka.

Jag är nu student vid Kristianstad Högskola. Ska läsa till sjuksköterska & är klar i januari 2014.

Idag var jag på introduktionsdag, en väldigt givande dag som var guldvärd & helt klart ångrar jag inte att jag åkte dit. Inte för en sekund, all denna informatin tillsammans med all ny information på måndag hade blivit för mycket. Så imorgon ska jag tillbringa min tid på körskolan, har ju lite kvar på det där dumma kortet & nu när man börjar plugga igen kommer det inte finnas mycket tid över för det.

Jag är så fruktansvärt glad, ler hela tiden & mår hur bra som helst. Äntligen får jag göra det jag drömt om så länge, läsa vid en högskola, läsa till sjuksyrra & bara få vara student. På riktigt. Äntligen får jag börja ett helt nytt kapitel i mitt liv.

Är oerhört glad över att jag får dela denna glädje med Marcus, som är min klippa. Han är guldvärd & jag älskar honom oerhört mycket. Alltid du & jag baby, alltid vi. Nu & för alltid. ♥ 

SKRIVET: 2011-01-17, kl 14:25:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plus & minus

Dagens plus +

- Fick vakna upp brevid min prins imorse, helt underbart om ni frågar mig.
- Fortsätte att sova när jag kom hem tidigt imorse, på soffan. Också helt underbart.
- Min farmor2 fyller 75 år idag & det blir ett mini kalas. Massa gott att äta.
- Vi ska äta min favorit rätt idag, stuvade makaroner med hemmagjorda köttbullar. MUMS!

Dagens minus -

- Jag har mensvärk så det står härliga till.
- Mitt hår är ap flottigt. Då jag inte duschat det sen i fredags. Kort tid tycker ni, lång tid tycker jag.
- Har lite mer mensvärk än för några sekunder sedan, skriker till av smärta..
- Just är jag inte med min prins, stort minus. Miss you!
- Klarar inte av den helvetes jävla teorin. Gå & skjut dig, eller något.

SKRIVET: 2011-01-14, kl 10:41:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hjälpsam flickvän

Jag är en sån flickvän som gör allt för min pojkvän, okej nästan allt. Jag ser till att han kommer upp på morgonen osv, diskar när det är ett jätte berg - fast det är hans tur att diska osv (givetvis har han tagit disken om det varit min gång men ändå) , så igår bestämde vi oss för att ha en ledig kväll, från varandra. Det var min idé... Lät jätte bra, helt perfekt. En kväll då jag får göra vad jag vill, precis när jag vill. Cyklade hem, satte mig i soffan hos mamma & bom. Jag hade riktigt tråkigt & så saknade jag M. Ingen att diskutera mina konstiga tankar med, ingen att bråka med om vilket program man ska se. Nåja, det var bara de små sakerna, när jag skulle lägga mig slog det mig plötsligt att min extremt hårt sovande pojkvän inte skulle klara sig utan mig på morgonen, ingen som sätter en fin armbåge i hans sida för att han ska gå upp. Så jag ställer klockan, precis som alltid...


Klockan ringer kvart över 6 & jag for upp, skickade iväg ett sms "är du vaaaaaaaken?" . Får inget tillbaka på en stund, börjar få panik. Skickar iväg ett till "maaarcus?" & vips, så får jag ett sms, "är vaken, gör vid mig!" Pustar ut & sover vidare.

Hur såg er morgon ut?

SKRIVET: 2011-01-13, kl 22:00:44 | PUBLICERAT I: Hår

Franck Provost



Detta värmeskydd från Franck Provost köpte jag i veckan.. Det gör håret otroligt mjukt & fint. Det ger ett bra skydd. Det bästa jag provat, kommer helt klart fortsätta med detta i fortsättningen! Kostade strax under hundralappen.

Innan kollade jag snett på folk som snackade om värmeskydd, speciellt frisörer. Tänkte att det kvittade väl, om man använde det eller inte. Sen testade jag ett från Tresemmé & märkte direkt vilken skillnad det gör för håret. Jag som hatar att ha blött hår, det finns inget värre! Använder fönen flitigt, plattången är jag bättre på att låta vara, om jag inte ska något speciellt.

SKRIVET: 2011-01-12, kl 12:59:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite om mig

Några saker ni kanske inte visste om mig:


- Jag har snart mitt körkort,  vilket jag trodde var en omöjlig sak just nu.

- Är laktosintolerans men det är sällan jag riktigt sköter det, vilket resulterar i en ond mage hela tiden.

- Fick en lillasyster i juni 2010, som föddes i vecka 25. & hon vägde endast 675 g när hon kom ut

- Jag är otroligt svag för godis. PimPim ska det helst vara, eller juleskum (skumtomtar)

- Min pojkvän har en egen lägenhet, jag har nyckel dit & anser att det också är mitt hem. Hehe.

- Är väldigt känslig av mig.

- Har alltid haft svårt för att släppa taget om sånt som hänt, fram till jag träffade M. Då släppte jag allt & lever endast i nuet.

- Tidigare lät jag andra påverka mig på ett dåligt sätt, lyssnade sällan på mig själv. Nu tänker jag helt annorlunda, det är okej att vara ego ibland.

- Min dröm är att bli barnmorska & jag kommer lyckas. Kommer bli en helvetes bra sådan.. Men vägen dit är lång & jag vill göra så mycket innan dess.

- Jag brukar ibland ta på mig min balklänning för att försöka få tillbaka den känslan jag hade på baldagen förra året.

- Jag är undersköterska & älskar mitt yrke.

- Älskar att vara ensam, samtidigt som jag är i stort behov av att ha någon nära mig hela tiden..

SKRIVET: 2011-01-12, kl 11:47:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Godmorgon!

Igår kväll cyklade jag till prinsen min. Jag har verkligen kämpat mot snön, hatar snö. Cyklat oavsett vad, sagt fula ord högt men vägrar att gå. Ni som vet var jag bor jämfört med stationen förstår kanske... I alla fall så gjorde vi popcorn & såg OTH, det slank ner en pirog också för min del. Mums. Gick upp med honom vid halv 7 imorse, cyklade hem, la mig på soffan & sen sov jag. Vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Älskar att sova, är man arbetslös så sover man mest, om man inte pillar sig i naveln & äter på tok för mycket. Idag ska jag passa mina syskon, ska laga mat. Blir pommes & hamburgare. Enkelt & smidigt. + inte så mycket disk. Prinsen M kommer också hit, ♥

Imorgon har jag körning, wiiho. Eller inte, känns sådär just nu. Visst har jag kommit otroligt långt på bara knappt 3 månader, mer än halva. Min körlärare säger att nu kan man se målet lite, jag ser det inte alls... Meddela gärna om ni ser det! Nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te, mitt duntäcke & se om där är något bra på tv. Antagligen inte, då blir det kanske någon film.

SKRIVET: 2011-01-11, kl 20:34:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Diamanter är för evigt

Boken jag köpte igår & som jag nu börjat läsa heter Diamanter är för evigt, och författaren heter Lauren Weisberger. Hon skrev även boken Djävulen bär prada. Älskar filmen, har dock inte läst boken. Kanske ett måste, för hon skriver så himla bra!

Här kommer lite om boken, (från det som står på baksidan) :

Tre bästa vänner.
Två löften.
Ett år att uppfylla dem.

Leigh är förlagsredaktör i Nwe York med en krävande stjärnförfattare på halsen och den perfeka pojkvännen. Adriana är den vackra och omsvärmade jetsettjejen med dyra vanor och brasilianskt ursprung. Emmy har nyligen dumpats av en hopplös pojkvän, men har ett nytt jobb med många utlandsresor.
De tre vännerna ingår ett vad: det kommande året ska Emmy ha en ny älskare i varje världsdel hon besöker. Adriana lovar istället att ett monogamt och seriöst förhållande innan året är till ända. Leigh slipper alla löften - hon lever ju redan det perfekta livet. Men mycket kan hända på ett år...

Jag har läst ungefär 20 sidor men är redan fast. Boken är otroligt bra, återkommer med ett slut betyg senare!

SKRIVET: 2011-01-11, kl 20:17:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träning för att må bra

Nu ligger lillsyrran på sjukhuset igen, det är bara att vänja sig. Det kommer vara såhär ett tag till, tills hennes lungor blivit större & starkare. För det är dom som ställer till det en massa, i och med att de inte är färdig utvecklade helt ännu. Man blir så ledsen när man står brevid när mamma packar väskan, springer runder i hela huset för att se så att allt är med. Jag blir inte arg eller ledsen på Nathalie, det är ju faktiskt inte hennes fel, utan jag blir så frustrerad över hela grejen. Se mamma & Stefan vara så fruktansvärt trötta. Speciellt mamma, hon ser mer eller mindre ut som en zombie. Lilla mamma.

Nu när man mår som man gör, tänkte jag använde allt det negativa & ledsna till min träning. För jag måste komma igång, annars slutar jag som en fet gris. & det vill jag inte. Strävar inte efter att vara "smal", jag vill bara komma i mina favorit jeans igen. Det handlar om några kilo & att få magen någorlunda platt igen. Smal som en sticka kommer jag aldrig bli då jag avgudar mat. Mat är så himla gott, måste dock lära mig att äta nyttigt. Sallad & sånt trams. Uuuhe.

Köpte ett hopprep för någon vecka sedan, noll kondition. Selina rekommenderade det & sa att man skulle hoppa 10 minuter varje dag. Ställde klockan på mobilen & efter 30 sekunder höll jag på att dö. Kan nämna att jag inte har hoppat sedan dess, hehe. Skärpning på det med. Ska till prinsen nu ikväll, såfort Stefan kommit hem så mina syskon inte blir ensama. (De klarar sig en stund, men kan vara bra att prata igenom hur veckan kommer se ut, nu när mamma inte kommer vara hemma. =kaos) Fast vi klarar oss hyffsat bra, trots det. Här blir lite smutsigt & rörigt, men det är okej så länge mamma inte ser det.



bilden tagen förra veckan, med min webcamera..

SKRIVET: 2011-01-11, kl 11:38:38 | PUBLICERAT I: Boktips

Ny kategori: Boktips

De som känner mig vet om att jag är en riktig bokmal. Älskar att läsa, läsa för mig är som terapi. En riktigt bra bok jag kan läsa ut på en kväll, ibland två om något annat kommer mellan. Så därför tänkte jag göra en ny kategori i bloggen, Boktips. Där kommer jag visa boken jag läser, samt ge en kort beskrivning av boken, betyg osv. Igår köpte jag en ny bok & har redan börjat läsa den. Är helt fast redan, mer om den kommer senare idag!


bild lånad från google.se

SKRIVET: 2011-01-11, kl 10:42:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

En helt vanlig tisdag

Jobbet ringde nyss, fick tacka nej & det känns förjävligt... Men mamma & Stefan är påväg in till sjukhuset igen med Nattis. Troligtvis en infektion på gång igen. När ska detta sluta? Tur att man är mer lugn denna gången, varför vet jag inte. Antagligen för mamma & jag pratat mer om det än förra gången då det allt gick så snabbt.

Känner sån skuld för jobbet, står som tillgänglig alla dagar i hela januari, & så har jag fått tacka nej både idag & igår.. Så är det ibland, jag har en giltlig anledning... Jag bebövs här hemma, tvätta, laga mat osv. "passa" mina små syskon, se till så att de får mat i magen, att de gör sina läxor osv.

Men som jag sa till Marie på jobbet nyss, jag vill verkligen jobba men kan inte just idag.

SKRIVET: 2011-01-05, kl 15:26:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

stora städardagen

Idag vaknade jag & mina syskon 11. När hände det sist liksom? Okej, mina syskon, som är 10 & 12 (snart 13 & 11) vaknar ju oftast vid den tiden, om ingen väcker dom. Men så var inte fallet idag, ingen väckning vid nio som jag sa igår kväll när vi la oss. Jag var förmodligen trött, behövde sova ut. Mitt psykye sa stopp helt enkelt, stopp stopp. Sömn är bland det viktigaste & jag är inte alltid så snäll mot min kropp, tvingar den att vara vaken längre än vad den egentligen vill.

Eller så kan det vara för att jag var vaken till två inatt, för att få säga godnatt till min prins, som var hos en kompis alldeles för länge, så klockan blev sent.

Jag har precis varit sådär jätte duktig som mammor tycker om, har nämligen städat hela vårt hus. Med en dammsugare som är sönder, en sak trillar av hela tiden så man måste sätta dit den, precis hela tiden. Väldigt irriterande vilket gör att man svär titt som tätt. Tillåtet i detta fallet. Dammade, dammsög, torkade golv & städade våra två toaletter. Har även tvättat, ihop om att mamma ska säga att jag är jätte duktig. Men det vet jag att hon gör, jag gör alltid såhär när hon kommer hem efter att ha varit borta några dagar. Idag kommer hon & Nattis hem, för att stanna hemma för alltid. Givetvis kan det bli mer sjukhujbesök på obestämd tid, men det tar vi då. Om det ens händer, vilket jag tror att det gör, men hoppas inte.

Nu ska jag fortsätta med mitt, har kylen att städa & rensa. + det lilla huset, där jag & min ena syster bor. Bombnedslag. Tredjevärldskriget där ute. Dammråttorna mot klädhögarna, väldigt vilt krig.. Sen ikväll blir det tacos & min prins kommer även hit. Kan inte bli en bättre dag än detta.



ni får en bild på mig som är några dagar gammal. äntligen börjar mitt
hår växa ut igen.. aldrig mera page, aldrig någonsin. på bilden är det inte
plattat, utan mitt egna fluff hår.

SKRIVET: 2011-01-04, kl 18:04:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Detta hände 2010

Hittade denna hos ellinorark. 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog studenten, gick på bal, tillbringade stor tid på sjukhuset (neo),

Höll du några av dina nyårslöften?

Nej.. haha!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inga vänner, men fick en lillasyster!


Vilka länder besökte du?
Har bara varit i kalla Sverige..

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej, faktiskt inte!


Största misstaget?
Finns många, men inget jag tänker på.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara varit "vanlig sjuk", förkylning osv..


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
7 juni då var det bal. 11 juni tog jag studeeeeenten, 18 juni fick jag en lillasyster. 22 juni blev jag tillsammans med Marcus!

Bästa köpet?
Marcus 18 års presenter.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, kläder & mat..

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Studenten, när jag blev tillsammans med Marcus, när lillasyster kom...

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Shakira - Waka waka, vad jag kan komma på!


Någon person som kommit dig närmre detta år? Beskriv personen kort!
Selina, vi gick i samma klass i tre år på gymnasiet. Var först inte riktigt bra vänner, men sedan har vår vänskap utvecklats & hon är nu min bästa vän. Hon är en riktig vän, som alltid finns där för en, oavsett vad det är. Glad, omtänksam, snäll & rolig. Jag kan vara mig själv med henne, hon skulle aldrig få för sig att döma mig & tvärtom.  En vän som jag hoppas få ha kvar hela livet.♥

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat kanske, men hatar det verkligen.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Att jag åt så himla mycket onyttigt...

Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med mina kusiner, medans familjen var nere i Lund, på sjukhuset.

Blev du kär i år?
Ja. ♥

Favoritprogram på TV?
Grey's helt klart & solsidan (det kom väl 2010?)

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
´Hata är ett väldigt stark ord, hatar ingen men tycker väldigt illa om vissa personer.

Bästa boken du läste i år?
Läst så många så minns inte vilket som är bäst, alla jag läser är bra!

Största musikaliska upptäckten?
Det vet jag inte... 

 
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Vaknade upp i lägenheten i kvidinge, brevid min Marcus. Han gjorde frukost på sängen, skar till & med ut mackorna som hjärtan... Åkte sedan till jobbet & jobbade till halv 9. Nämnde jag att det var midsommarafton?


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej!

Vad fick dig att må bra?
Marcus, min familj & mina vänner!




Den bästa nya människan du träffade? Beskriv personen kort!

Emelie Fagerberg måste jag säga här! En helt underbar tjej som är helt galen. & galet bra. Umgicks hela våren halva sommaren ungefär, eller var det hela? Hon lyssnar & förstår verkligen då vi inte är helt olika.. En helt underbar tjej helt enkelt!

SKRIVET: 2011-01-04, kl 17:31:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

teori fan...

Det.Går.Bara.Inte.

Blir idiot på teorin. Verkligen idiot. Suttit nu sedan klockan två, gjort test efter test. Underkänd. Underkänd & åter underkänd. Ser jag det orden igen kommer jag spy, rakt ut. Är det inte för att jag tar fel alternativ är det för att jag är allmänt trög, fattar exempelvis inte såna parkeringssaker. Se, kan inte ens förklara. Ge mig bara mitt körkort, nu.

Körde innan idag, gick bättre idag än igår. Även om det alltid går bra, så var det bäst idag. En del små missar, typ som att jag missade att svänga när han sa det osv. Hände ett x antal gånger, men så går det när man alldeles för taggad till att klara det. Han sa att det inte är långt kvar nu, men bara om jag hinner ifatt med teorin. Yes, det suger.

SKRIVET: 2011-01-03, kl 23:31:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskade du

Det är inte lätt att vara stor,
när man känner sig liten.
Det är inte lätt att vara stark,
när själen säger ifrån.

Ibland är det skönt att bara vila,
när kroppen säger att "nu räcker det."
Ibland undrar jag, hur allting ska sluta.
Ofta undrar jag om det finns någon väg härifrån,
en väg från smärta & oro. Oro för en syster,
som kämpar för livet.

Långt där inne, vet jag att det finns ett slut.
Ett slut som kommer sluta lyckligt, precis som i en
sagoberättelse. Det är ju min fina lillasyster som kämpar.
Men hon är inte ensam, vi alla kämpar med henne.

Jag älskar dig Nathalie.


Första gången jag träffade Nattis, några veckor gammal. Någon gång i juli 2010.

SKRIVET: 2011-01-03, kl 22:41:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kvällsprat

Idag var det en sån dag då jag ville ha mycket gjort men ändå blev det så få saker jag gjorde. Hade körning tidigt imorse, får allt lägga av med att boka tidiga pass. Kom hem runt halv tolv, vinkade hejdå till mamma & nattis som skulle in på sjukhuset en vända till. Somnade sedan på soffan med världens huvudvärk, hann se några avsnitt av The city som gick på MVT. Sen jag vaknade har jag inte gjort något vettigt alls.. Men så är det ibland, skönt med såna dagar med. Även om alla mina dagar ser ut så, typ.

Imorgon är det tisdag & jag har körning vid tio. Efter det ska jag städa lite tänkte jag, om jag orkar. Borde även städa rummet. Men tror det får vänta, hehe.. hur kul är det på en skala?

Har precis duschat & ska snart krypa ner i sängen. Säga godnatt till min prins & sen försöka sova. Ska nog läsa klart min bok. Otroligt bra är den, visar imorgon!, kände att hela det här inlägget blev som en intressepil i ögat.

SKRIVET: 2011-01-03, kl 19:11:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

2010

Hej svejs...

Satt nyss & tänkte tillbaka på året som gått. 2010. Året då det mesta hände, mer eller mindre. Ett händelserikt år.
- Jag tog studenten, där bland annat bal & bra betyg ingick. Även om mina betyg kunde vara betydligt bättre. Men det är ju lätt att vara efterklok. Studenten var bland det roligaste jag gjort.
- I samma veva som studenten, för att vara exakt - på bussen hem efter student-efterfesten träffade jag min livskamrat.
- Tog tag i körkortet & är nu i full gång.
- Fick en lillasyster, som föddes i vecka 25. Vilket fortarande är jobbigt, ett prematur barn är något speciellt.
- Sommarjobbade på Österbo, andra sommaren. & arbetade med ett härligt häng.
- Träffade nya vänner, bland annat Emelie Fagerberg.
- Slutade dricka efter sommaren. (kan ta någon cider till maten osv, men festar inte)
- Min pojkvän flyttade till Perstorp, vilket var bland de bästa!

-Jag gjorde även mig av med "vänner" som tog energi från en.
- Lärde mig att livet inte alltid är lätt men att man klarar det ändå.
- Gick upp några kilo i vikt, i samband när jag blev arbetslös.
- Att vara arbetslös är ingen hit, men behövde då det varit en jobbig sommar.
- Sökte in till Ssk i Kristianstad men kom inte in. Sökte igen till vårterminen.
- Blivit mer motiverad till att läsa till barnmorska. Jag ska bli en duktig sådan. En av de bästa.


fick en lillasyster som föddes i vecka 25.


träffade min prins i slutet på juni. ♥


gick på bal & fick vara en prinsessa för en dag.


tog studenten efter tre års slit.



SKRIVET: 2011-01-01, kl 20:01:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gott nytt år...

Sjukt att det är 2011 nu, svårt att förstå. Gårdagen var bra, firade hemma hos mina kusiner med min prins & familj. Blev lugn då jag jobbade idag, men det var roligt ändå. Väldigt mysigt & otroligt god mat.. Mums.

sov cirka tre timmar inatt & började sju imorse. vilket resulterar i en trött emelie efter en hel dag på jobbet. nu blir det tv, mys & popcorn.