SKRIVET: 2010-08-31, kl 10:46:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Outfit - augusti



Här kommer en outfitsbild från nu i augusti. 

Jenasleggings - någon affär i Kristianstad
Tunika - Vila, förra året
Jenasjacka - H&M
Halsband - Snö
Klocka - Guldfynd
Ringar - Guldfynd

SKRIVET: 2010-08-30, kl 18:17:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Liten lista

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Mina student mjukisbyxor och en kello kitty pjamaströja
Vad använder du just nu för skor: Svarta Mc-boots eller mina converse
Favoritfärg på kläder: Svart & vitt.

Senaste person som
Sov i din säng:
Marcus
Du pratade med: Mamma
Du delade en drink med: Delar inte med mig av mina drinkar ;) Nej , men det var nog Emelie.
Du gick på bio med: Marcus
Du gick på stan med: Marcus

Senaste
Låt du hörde:
Bumpy ride.
Film du såg: Bröllopsfotografen
Mat du åt: Något från jobbet
Festen: Malmöfestivalen i fredags.
Känslan: Jag är trött.
Resa: Malmö
Glädje: När jag är med Marcus.
Boken du läste: Minns ej, läser så mycket hela tiden.
Personen du träffade: Min familj
Personen du pratade i telefon med: Marcus
Personen du fick sms av: Marcus
Gången du var utomhus: Alldeles precis.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Minns ej, det var längesen.
Saken du köpte:
Mina svarta mc-boot.

Om dig

Namn: Emelie
Ålder: 19
Smeknamn: Emmy,
Syskon: tre små systrar och en lillebror.
Sysselsättning: Latar mig
Bra egenskaper: omtänksam
Dåliga egenskaper: Jag har lätt för att bli arg
Hårfärg: tråkig brun färg
Ögonfärg: blå gröna
Skostorlek: 37/38 eller 39. Beror helt på skon.



bilden är från vår miniklass träff i sommras. :)

SKRIVET: 2010-08-30, kl 07:07:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Att bli vuxen

Godmorgon solstrålar....

Själv är jag långt ifrån en solstråle just nu, är trött och har otroligt ont i halsen/ hela kroppen. Sjukis med andra ord, men blev inringd idag från jobb - jag tog det. Utan att riktigt tänka efter, dumt nog. Men vi får se hur det går, men lite värktabletter ska jag nog reda ut dagen ganska bra, tror jag i alla fall.

Bloggen liksom glöms bort här i allt, det är lite rörigt just nu i mitt liv. Egentligen inte, jag rör nog till det ganska bra själv... Skulle jag tro. Många gånger har jag tänkt att packa mina saker och flytta till nordpolen eller något liknande, bara lämna allt för att sen komma tillbaka. Då får gärna någon vänlig själ ha fixat mitt liv, med jobb och sådära. Helst fått in mig på högskolan också. Gärna vunnit lite, ganska mycket, pengar. Drömma kan man. 

Tror det kallas att bli vuxen....

SKRIVET: 2010-08-23, kl 19:42:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fångarna på fortet

Om ungefär 20 minuter sänder tv4 (det är väl den kanalen!?!?) Fångarna på fortet. Äntligen tog de sitt förnuft tillfånga och började spela in det igen. Hurra! Fast ett minus är att det går på måndagar, vad hände med fredags myset? Nåja, vi ska vara glada åt det lilla i alla fall.

SKRIVET: 2010-08-13, kl 23:26:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

fredags babbel

Trött, sjuk, övertrött, lite mer sjuk, irriterad, tillfälligt fattig då bank kortet är i Kvidinge,  borde sova men sitter här. Borde duscha men orkar inte.

För ett årsen var jag ute och slog klackarna i taket - det är ju fredag trots allt. Knasigt hur mycket man kan ändras på ett år, från att älska att festa till att ungefär avsky det. Just det, avsky. I alla fall alkoholen. Något tillfälligt eller håller det i sig, nåja. Det är bra, sparar pengar..

Den som spar han har. 

SKRIVET: 2010-08-11, kl 19:44:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

träna min stora magruta...

Istället för att baka tog jag mig i kragen och fick upp min redan för jävla snygga kropp på dunder-maskinen och det blev några sit ups också... Vad hände med mig, vava va....

Nej, runt ut sagt så har jag tröttnat på att ha en pojkvän med flera magrutor istället för en stor som jag har. Jag vill också ha magrutor, dock inte så som min boy. Det hade ju inte sett klokt ut, men samtidigt gillar jag min laktosmage och min stora magruta, nåja, vi får se hur det hela slutar!

Började lugnt idag, blev en kvart på maskinen och hur många såna sit ups jag gjorde,, minns jag faktiskt inte. Tappade räkningen då jag började tänka på hur otroligt mycket kläder jag köpt den senaste tiden, inte konstigt att det ekar tomt på kontot nu. Får visa er lite av plaggen senare.

SKRIVET: 2010-08-11, kl 18:48:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag vill ha blommig falukorv

Nu när jag sitter här och kränger godis fick jag en sådan lust att baka. Jag vet, lovade M att vi skulle baka när han kom hem, vad vet jag inte riktigt. Vi skulle i alla fall baka. Jag är en busig tjej, älskar att göra tvärtemot. Har alltid älskat det, annars blir livet bara enformigt och alldeles tråkigt. Nåja, lite tråkigt då.

Så nu ska jag leta upp några smarriga recept och sen ställa mig i köket. Måste nog ner på ica också, hej och hå vad det är segt att cykla ungefär 3 km för att komma till byn...

Och föresten, så lagade jag mat innan. Stuvade makaroner och stekt falukorv. Det var gott, förutom att jag brände hela armen. När M skulle lägga ner den lille falukorven i stekpannan spottade den en massa på mig, vilket resulterade i en brännskadad arm. Inte illa, inte illa...



Bilden är lånad från google.

SKRIVET: 2010-08-11, kl 18:31:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

godismonster

M drog nyss och tränade medans jag sitter här, och äter..... GODIS! mums.

SKRIVET: 2010-08-10, kl 18:28:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag 10 augusti

Inatt ville jag bara försvinna, vilket huvudvärk jag fick bara sådär, låg och vred mig länge medans M låg brevid och snarkade... Hade lust att kväva honom med kudden ett tag, hehe. Nej, menade inte allvar men när någon sover så gott och sött, medans man själv bara inte kan och huvudet dunkar på i hundra 90.... Inget att rekommendera. Sjukanmälde mig från jobbet imorse, sjukt ångest över det men var totalt slut samt att halsen börjat krångla, börjar kännas att sommaren lider mot sitt  slut. Suck, ge mig värme igen. 

M åkte iväg för att fixa lite hockey saker, märkte knappt att han åkte förens han pussade mig på pannan när han kom tillbaka några timmar senare. Sedan kröp vi ner i soffan med våra täcken och såg på film, tecknad. Det är bäst när man inte mår bra, tecknat är föresten alltid bäst. Jag gjorde lite mat innan, hamburgare och vitlökskroketter. Mums mums, innan hatade jag och stå i köket, hatade att laga mat men nu har jag börjat tycka om det allt mer. Det är roligt men tråkigt att komma på vad man ska äta, alltid lika svårt!

Nu är han iväg och tränar, och jag sitter här. Like always. Tänkte hoppa in i duschen, göra hårinpackning och leta upp en pincett. Mina ögonbryn behöver verkligen plockas, misstänker dock att den lyckades komma ner i systers väska när hon åkte iväg till sin boy. Hrmp, not good.



SKRIVET: 2010-08-09, kl 16:08:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

höst

Hej!

Det blir inte mycket tid till bloggen, antar att det blir mer bloggande i höst. Det brukar vara så... Men det märks att det börjar närma sig höst, både i butikerna och på vädret. Äntligen kommer min favorit årstid. Man kan göra snygga sminkningar varje dag, man får lov att tända ljus på kvällarna (givetvis kan man göra det vår/sommar också men mysigare på hösten) och gosiga koftor används flitigt. Skinnjackan blir inte för varm att använda och snygga stövlar och mc kängor... Ge mig höst nu! Även färgerna på loven blir så otroligt fina och den där sommarflirten blir till allvar eller så dör det ut. Det är allt härligt när sommaren börjar ta slut...

Nu när jag haft mina lediga dagar har jag bott hos, otroligt mysigt att få vakna upp vid hans sida varje morgon. Mindre mysigt att brottas om täcket mitt i natten, men det är ju sånt som har sin charm. Lagat mat tillsammans, det är också väldigt mysigt. Pratat och kommit varandra mycket nära. Tänk vad lätt det är att prata, och när båda förstår, utan att några direkta ord sägs - det är en underbar känsla.



lekte köttbulle på tåget in till stan, Helsingborgsfestivalen förra helgen.

SKRIVET: 2010-08-04, kl 22:27:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbar och står i.

Denna veckan är det bara jobb som gäller, eller ja till och med imorgon sen är jag allt lång ledig. Börjar igen på måndag och har nästa helg att jobba, sista helgen sen har jag bara ett fåtala turer kvar sen är mitt sommarvik över. Not fun överhuvudtaget men vad ska man göra?

Jobbade min första natt natten till idag, vak. 9.5 timme där man nästan bara satt rakt upp och ner, tittade på tv, läste och råkade slumra till en stund då och då. Tiden segade sig fram, speciellt i slutet och frös gjorde jag. Förstår inte varför jag inte tog med mig en tjocktröja... Nåja, då vet jag det till nästa gång, godis och något annat gott att tugga på ska jag med ha med mig..

Nu kommer snart prinsen min, och Jocke. Tröttisar är vad de är nu när de tränar så mycket var dag. Duktiga är dom. Ska slänga mig i duschen innan de kommer, luktar gammal....