SKRIVET: 2010-09-17, kl 12:22:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis älskling på din 18 års dag!

Tjohopp!

Jag har varit helt inne i det här med M's presenter, pysslat och haft mig... När man verkligen tycker om, är det roligt att lägga ner sin själ i det man gör. Gick upp i morse, runt halv 6 och gjorde en tårta... Maräng och banantårta. Mummmmaaaa, sen gjorde jag frukost och sjöng sedan för honom. Han fick en paket igår, innan vi skulle sova - kunde inte hålla mig! Och sen fick han två till imorse, en av min familj och en av mig.. Det är skönt när man ser att det man ger betyder något, och i eftermiddag ska han få den sista paketen, den är inte riktigt klar än men snart så. 

Just nu ligger jag i sängen, med ruffsigt hår och borde göra vid mig och sen städa.. Men nje, orkar inte det nu. Snart kommer posten, då borde mina saker komma - det som skulle kommit igår. Nåja, det blir en bra dag det hära! Puss

SKRIVET: 2010-09-16, kl 12:56:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag 16 september

Hejsvejs lingonsvejs.

Ligger i sängen just nu, väntar på att posten ska komma, idag måste allting jag behöver komma... Mitt hjärta fyller år imorgon och jag har fixat och donat en hel del, tycker sånt här är så otroligt roligt. Överraskningar och presenter. Antingen blir det utgång eller en massa mys imorgon, M hoppas på det första och jag förstår honom. Jag längtade också till min 18 års dag, det är underbart att bli myndig, så mycket mer frihet även om man inte är helt fri. Det är det första steget in i vuxenlivet...




Du är det finaste som finns i min värld. <3

SKRIVET: 2010-09-15, kl 19:56:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

armlös, eller arBetslös?

Att vara ledig (läs:arbetslös, som vuxna så fint kallar det) är rätt skönt. Inte i det långa loppet, men i det lilla. Det är helg varje dag och man kan äta hur mycket gott som helst, när som helst.

- Åt choklad till frukost, ( och två ostmackor med ett glad oboy)
- Jag somnade i soffan med mitt täcke, vaknade i "lagom tid", (efter tio)
- Att borsta tänderna är inte livsviktigt på morgonen, det kommer först på eftermiddagen. (ja, jag skäms en aning... )


Men det allra värsta är att man har så mycket tid över för att tänka, på sånt som är viktigt. Jobb, jobb jobb... Därför var jag lite duktig igår och ringde ett viktigt samtal. - Nu väntar jag dock på ett samtal tillbaka, det är segt att vänta!

SKRIVET: 2010-09-14, kl 16:19:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bebis

Nu har jag varit i stan med Annie, väldigt mysigt trots regn och rusk... Satt länge och pratade, åt lite. Tittade lite åt kakornas håll, men vi lät bli. Gott hade det ju varit med en liten mumsbit, men nej. Alldeles för dyrt för en liten liten kaka.

Nu ska jag packa ihop mina saker som lite varstans i rummet här på Ronald Mcdonald, hmrp. Bädda till sängen också, sen upp och pussa lite på Nattis. En nybadad Nattis, underbaring! Fick höra henne skrika för första gången, riktigt bebis-skrik. Alla bara log, inte ofta man hör skrik från neo-avdelningen.



Lite mys med pappa är alltid skoj!

SKRIVET: 2010-09-14, kl 08:59:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag - Hos lillasyster

God morgon...

Antar att alla sovit gott, jag har drömt en massa knasiga drömmar inatt. Precis som vanligt... Varit i Lund sen i söndags kväll och igår kom mitt hjärta en runda hit efter jobbet. Han fick hålla Nattis, så sött! Idag är det trist väder, men det var det igår morse med och senare under dagen sprack det upp. Vi håller tummarna för att det blir likadant även idag.. Runt tolv tiden ska jag luncha lite med Annie, hon bor ju också här nere nu. Sen ska jag kika lite i affärer med mamma tror jag för att sedan åka med M till hans mamma, hämta lite saker och sådära. Sen ska jag passa mina syskon inatt, inte för det är så mycket passning menmen...

Nu ska jag fortsätta göra vid mig och sen ska jag kila iväg till Nattis och mamma. Tror minsann attt det står bad på schemat idag, iiiih. Älskar dig lillasyster <3



SKRIVET: 2010-09-07, kl 10:50:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

glitter

Nu är sminket på, inte helt nöjd då jag lyckades få glitter i hela huvudet. Jäkla ögonskugga, får skaffa mig några utan glitter... Nåja, jag gråter inte för det men sitter fortfarande i mjukiskläder. Byter om precis innan jag ska åka, jag fryser som in i bomben just nu och mystofflorna är på. Härligt med hösten, en halsdduk ska letas upp senare och tror jag ska leta efter en ny, vet precis vilken jag ska ha. Fint fint. 

 

jag alldeles nyss..

SKRIVET: 2010-09-07, kl 09:36:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag 7 september

Godmorgon alla glada...


Inatt drömde jag två mardrömmar, inte illa för en natt. Nåja, det var inga kom-och-hjälp-mig-jag-är-rädd-drömmar, utan mer obehagliga och undra om de inte hade spårat ut om jag inte vaknat. Det man inte vet ska man inte spekulera i, i alla fall i vissa saker. Tredje dagen jag vaknar 07.07, lite läskigt...

Nyss bäddat sängen och varit ute med lite frukost till kaninerna, mums. Min egen mage kurrar också, som bara den. Tänkte sen göra vid mig lite, blir inget märkvärdigt då det är vardag + jag är små sjuk fortfarande. Ska sen iväg på lite äventyr med pappa, jag hade behövt åka inom Väla där panduro finns, säger inte mer då jag har noll koll om mitt hjärta läser här, det är ju till hans  present. Tror inte han gör det, men man vet aldrig. Så försiktig får man vara..

Dagens outfit kommer inom kort, puss så länge!



jag och min fina vän Emelie...  Emeluie & Emelie.

SKRIVET: 2010-09-05, kl 18:46:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndags städning och förkylning

Vaknade upp imorse med världens dunder förkylning... Härligt värre. Trots det har jag ändå fått gjort otroligt mycket här hemma, med hjälpt av mitt hjärta. Han är bäst! Lämnade han på stationen för en stund sedan, alltid lika tråkigt att skiljas åt men det blir roligare sen när man ses. Då det finns massvis med saker att prata om. Det bästa är att jag får låna hans puck, så kan lika i sängen med datorn. För jag orkar snart inte vara uppe, det gör ont när jag andas och huvudet sprängs snart. Näsan lika så, nej usch.

Tänkte även söka lite jobb nu innan jag fortsätter med min städning, det är tråkigt när man inte får svar. Riktigt deprimerande men jag gråter inte för det. Får jag inget så klarar jag mig ändå, på något sätt... Det löser sig alltid, som min mamma brukar säga. Föresten kommer hon kanske hem idag, men bara kanske och då över en natt. Jag längtar!



Jag i våras under en utekväll i Ängelholm

SKRIVET: 2010-09-04, kl 17:42:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Tjohopp...

Blir inte så ofta man skriver här, det är lätt att bloggen glöms bort. Eller glöms bort gör den ju inte, men man orkar liksom inte dela med sig av allt som händer. 

Igår var jag i Lund, åkte tidigt på morgonen och kom hem tidig kväll. Hemma låg en sjuk M, vi åt på torgkrogen när jag kom hem. Väldigt gott och senare på kvällen vinkade vi av resten av familjen som åkte ner till mamma och Nattis.  Idag har vi bara slappat till max, tog cyklarna och handlade lite på ica. Ikväll blir det pizzabakning och en massa annat gott. Har nyss städat hela huset, dock bara en sån där snabb-städning. Tvättat massor idag och idag åkte soff-fodralen på lite tvättning. Blir nog bra, har en hel lista jag fått av mamma med saker som ska göras. Suck, men vad gör man inte. Bor gratis och får mat. Vad mer kan man begära? Nu lät det som om jag inte får bo här om jag inte gör det mamma ber mig om - jag är bara riktigt snäll och hjälper henne. Det är inte lätt att "bo" i Lund och samtidigt ha sitt riktiga hem fler mil iväg.... Nej, hoppas detta är slutar snart så hela familjen kan få vara hemma.

Lyssnar just nu på när M sjunger i duschen, sen är det min tur att duscha lite. Helt svettig efter städningen och sen blir det matlagning, mums...