SKRIVET: 2010-12-30, kl 09:16:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Körning & väla

Gooooooooooooooodmorgon käraste!

Idag är jag uppe med tuppen trots trötthet... Ni strax efter tio är det körning med Selina som gäller, efter det ska vi ta bussen till Väla. Mihih. Lite mellandagsrea. Tänkte vi, båda vill ta hål i öronen så vi får väl se om vi är lite galna idag & gör det. Jag ska även hitta min nyårs outfit. Blir inte klänning, precis som förra året. Jag hatar klänningar när det är kallt, värsta som finns!

Ikväll kommer min baby hem också, extra mysigt. Sovit en natt utan honom & det känns som en evighet. I love you!



vackra jag, alldeles nyss.

SKRIVET: 2010-12-29, kl 21:57:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

bäää

Sitter just nu & dricker te. Jordgubbste för att vara exakt. Kanske inte det smartaste såhär innan läggdags, men hade tänkt sno några skivor med OTH av min syster, så man har något att somna till. Började se någon box hos min kusin på julafton & vi satt där, vi två. Som två frimärken på ett brev. Smack.

Sittter föresten i min översnygga, lila flice (stavas det nu så då) tröja. Eller det är snarare en klänning. Som man kan ha när man fryser, perfekt för mig som inte gillar morgonrock osv. Där är får på den med, tre stycken. Bäää.





där, mellan mina händer kan ni ana ett litet får....

SKRIVET: 2010-12-29, kl 21:27:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

rondeller & rådjur

Vilken dag det har varit... Först förseningen imorse vilket gav mig frostskador som sitter i än. Att man kunde frysa från tidig morgon tills man lägger sig är något nytt för mig. Jag hatar kylan! Att jag sen inte har några riktigt bra & varma vinterskor ska vi nog inte säga högt. Får liksom skylla mig själv. Men är man arbetslös så är man, så det så. Sen har jag ett par fodrade stövlar, dock är dom använda mycket, så det där mysiga luddiga innuti är snart väck. Borta, med vinden...

Idag hade jag körning, tänkte vara duktig (för en gång skull) & åkte in en timme tidigare. Enbart för att göra ett dataprov. När jag kommer dit står där en glad Anna, (kände inte henne sedan tidigare) & hon hade väldiiiiigt bra nyheter. Först tänkte jag att det var en konstig filur som stod ute, när det var flera minusgrader ute. Men, dörren va låst! Kontoret stängt. Konstigt att hon stod ute då, nej. Faktiskt inte. Så där stod vi som två små fån, frös som bara den men trevligt hade vi. Riktigt trevligt, pratade om allt mellan himmel & jord. Mest ytliga saker. Som körkort, fester osv.. Hon kommer från Malmö, ja, lite sånt blev det. Fick även en annan körlärare. En tjej. Emelie heter hon, väldigt fint namn faktiskt & en fantastisk lärare. Blev en del missar för jag var nervös & trött. Mest nervös. Tröttheten går liksom att trycka undan, en stund i alla fall. Stannade till på Berndtssons (stavas det sååå?) i Ängelholm för en kissepaus. Väl där inne fick vi godis av Olivia (hette hon så?!) Mums.

Höll på att krocka med ett rådjur när jag körde tillbaka till Klippan. Fattade ingenting & körde sedan vidare, bara sådär. Det är nog först nu jag är små darrig. Men inget farligt, vi överlevde ju & det lilla rådjuret med.



blir lite bilder på min prins. Då jag saknar honom otroligt mycket. Min fina, fina Marcus!

SKRIVET: 2010-12-29, kl 12:35:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min tro

Jag hoppar "ett ögonblick" då jag anser att det är en tråkig punkt.& kör istället på min tro.

Min tro handlar inte om någon Gud eller högre makt. Nej, det handlar om tron på mig själv. Den har långt ifrån varit bra & ibland har jag ifrågasatt den rätt kraftigt. Men med åren, ju äldre jag har blivit, har jag börjar tro mer på mig själv. Nästan för mycket, om man nu kan det. Jag kan & jag vill. Jag klarar av allt.

Jag tror även på ett liv efter detta & att ens själ kan stanna kvar i denna värld. Det har jag bevis på. Jag talar om spöken, givetvis. Men för mig är det inte spöken i sig, vita lakan osv, för mig är det vilsna själar som inte får någon ro. Ibland är det skrämmande, ibland är det skönt att ha någon nära. Man är liksom aldrig själv även om man är den enda levande varelsen i rummet.

En enda gång har jag bett till Gud & det var i förra veckan. Att min lillasyster skulle klara sig, innerst inne visste jag att hon skulle det, men det var liksom skönt att få prata med någon, även om orden aldrig hördes högt. & sen var det nog inte till Gud jag talade, om jag nu tänker efter. Det var mer till mig själv, för att klara av att familjen än en gång fick åka ner till Lund.

SKRIVET: 2010-12-29, kl 11:01:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Min morgon började med ett inställt tåg, men nästa kom en halvtimme senare. Jag dog nästan, det var flera hundra minusgrader ute kändes det som. Mina tår trillade i alla fall av. Väl på tåget var jag inställt på att gå ut i kylan igen när jag kommit till Lund, 7 minuter senare. Fortfarande med avtrillade tår & kalla ben. Då ropar dom ut att tåget går till Hässleholm. Jag blev överlycklig, men frös ändå. Kom till Hässleholm där det var drygt 40 minuter till nästa tåg skulle gå. Men vad gör man inte för att få sova en extra natt tillsammans med sin prins?

På schemat idag står det mörkerkörning & vila. Körningen är jag inte glad över, får jag måste ge mit ut i kylan ännu en gång. Gud vad jag hatar vintern. Hata hata hata. Det är fint att titta på, det kan man inte förneka men kylan är hemskt. Riktigt hemsk. Ungefär som ett stort, vitt monster som dragit in över Sverige. Fruktandsvärt.



fick bli en bild på min prins & min lillasyster.

SKRIVET: 2010-12-28, kl 12:50:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag siktar mot toppen, så långt jag kan nå

September har aldrig varit en artis jag lyssnat på, inte riktigt tyckt om hennes musik. Men när Så mycket bättre drog igång & hon gjorde Petters låt - Mikrofonkåt, har jag fått en helt annan syn. Magisk röst, låten är riktigt bra & ja, jag har ingenting att klaga på.

Behöver jag säga att den går om & om igen här hemma?

SKRIVET: 2010-12-26, kl 10:34:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

God jul!

Gooood Jul!

Jag jag inte diret haft tid att blogga, inte haft tid att sitta vid datan överhuvudtaget det sista dagarna. Varit kaos, mer eller mindre. Även om det varit en toppen julafton trots att jag inte firade med min familj. Har en bra släkt, den lilla man har. Har bott hos M hela tiden, (även om jag alltid gör det, typ) Så har det varit riktigt mysigt. Helt underbart...

Fått många fiiina, väldigt fina julklappar. Tänkte visa er sen men nu ska jag göra frukost & sedan ska vi slåss på rea.

SKRIVET: 2010-12-22, kl 10:23:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

6 månader, ett halvår.

Idag är det exakt 6 månader sen jag & M låg i hans säng i Kvidinge-lägenheten. Det var den dagen då han frågade om vi var ett par eller inte. Jag antar att ni kan gissa vad jag svarade? Den 22 juni, tre dagar innan min 19 års dag, blev vi ett par.

M är min andra halva, han är den som får mig att fungera, på ett väldigt bra sätt. Det är han som tar ner mig på jorden när jag svävar iväg med mina galna ideer & tankar. Han får mig att skratta & le, precis hela tiden. Han vet allt om mig, precis allt. Inga hemligheter. Han får mina fjärilar i magen att flyga runder som idioter.

Jag hoppas & vet långt där inne att det alltid kommer vara vi. Det kan jag redan nu säga, han är allt jag någonsin önskat mig. Han är min drömprins. Min bästa vän. ♥





(fråga inte varför M har min BH runt sig, som en mask) haha!

SKRIVET: 2010-12-21, kl 18:03:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

mikrofonkån

Fastnat helt för Mikrofonkåt med September. Helt underbar låt, "jag siktar mot toppen så långt jag kan nå" Det stämmer så bra in på mig just nu. Även om det är ren kaos inom min familj med ett sjukt barn inblandat kan jag inte låta bli att drömma om framtiden. Jag hoppas verkligen att beskedet jag väntar efter jul är bra. Det måste vara det.

Nu har jag inte tid att filosofera & vandra iväg i tankarna. Jag ska nämligen hem till M, där jag stannar i några dagar. Mitt beslut om julen är nästan bestämt, tror det också blir bra även om jag aldrig trodde det skulle bli så. Ibland har livet några helt andra beslut än de man själv vill fatta. Puss!

SKRIVET: 2010-12-20, kl 15:51:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

vila är det bästa

Så underbart fina människor det finns, som bryr sig & stöttar mitt i allt det svåra!

Somnade en stund på soffan, helt slut i hjärnkontoret. Alla hade tydligen gått hem för dagen & jag stängdes ner. Vaknade av telefonen. Helt yrvaken & om jag inte minns helt fel var det en helt annan signal än vad vi brukar ha? Knasigt.. Efter min lilla powernap känner jag mig ännu mer trött, sova är så himka skönt & man slipper liksom vara närvarande, även om man vill vara det också. Barnen är hos farmor & farfar. Äter middag där, en sak mindre att tänka på!

Körde föresten idag, kommit en bit på vägen enligt körläraren & jag var duktig. En del små missar men man är ju inte mer än människa. Dock tycker jag att jag står & stampar på samma plats. Tydligen inte. Okej, har en imorgon också. Lektion då, tidigt på morgonen & jag blir lite sur på mig själv när jag bokat in den allra tidigaste. Vaaaaaarför, när vi bor hundrasjuttioelva mil från stationen (överdrev, någon kilometer. eller två.) Bara att bita i det sura äpplet, klä på sig varmt.

SKRIVET: 2010-12-20, kl 13:18:38 | PUBLICERAT I: Personligt

Att vara stark

Aldrig tidigare har jag talat till Gud, det ligger liksom inte i min natur då jag inte är troende. Jag tror inte på själva Gud. Men jag tror på något större, att det finns något där. & idag ber jag lite extra, trots att jag inte är troende. För just nu är det så himla svårt...

Medans jag skriver detta rinner tårarna längs mina kinder & jag torkar bort dem hela tiden. Det är några envisa tårar, dem vill liksom inte ge med sig. Bara fortsätter att rinna. Det är inte rättvisst, livet är inte alltid det men hur mycket ska en familj behöva ta? Hur länge ska man behöva leva med en ständig oro långt där inne i kroppen?

Sjukhus blev vår vardag i somras. Vårt andra hem. Även om vi strängt förbjudet inte sa det högt, man ville inte börja tro det. Vårt hem, det är här på Tomtebogatan. I vårt rosa tegelhus. Familjen Gustavsson bor här, ingen annanstans. Inte på något sjukhus.

Jag är stolt över mig själv, att jag är en sådan stark person. För i dessa tider får jag ta väldigt mycket ansvar, mer ansvar än vad jag är van vid. Det är inga svåra saker, det som är svårt är att man ska få allt att gå ihop. Vardagen ska gå ihop med oron. Oron ska gå i hand med styrkan. För stark måste man vara, det går inte att lägga sig ner & ge upp. Det finns inte, att ge upp. Det är för svaga människor som tappat livsglädjen & vi har fortfarande vår glädje kvar.

Hur mycket allt sluta? Jag har inget bra svar på det, hur jag än försöker har jag inget svar. Vet knappt vad som händer, sitter här flera mil ifrån. Jag vet inte vad som sägs, vad dem gör & hur allvarligt det hela är. Det är allvarligt, för man skickas inte tillbaka till Lund om det inte är något. Jag andas ut en aning, dem är specialister där nere i Lund. Staden som vi lärt känna mycket väl. Det är väl tur att vi känner personalen där nere, även om jag tvivlar att hon hamnat på neo igen. Men vad vet jag, jag vet ännu inget. & jag längtar efter att få höra mammas röst. När hon säger att allt blir bra.

Så snälla du, som sitter där uppe, gör så att allt blir bra. För jag vill ha kvar min lillasyster. ♥

SKRIVET: 2010-12-19, kl 09:16:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjuk

När ska allt der här ta slut & bli bra? Jag är trött på sjukhus, jag är trött på att ha en sjuk lillasyster. Låt henne bli frisk, så att vi slipper oroa oss. ♥

SKRIVET: 2010-12-19, kl 00:13:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dag 7, mina bästa vänner.

Min bästa tjej vän heter Selina. Hon är en helt fantiskt person som förstår mig alldeles perfekt. Men våran vänskap har inte alltid funnits. Vi bor i samma by, har gått på samma skola men inte i samma klass. Jag i A & hon i D. På lågstadiet var det jag på Park, Hon på Norra. Vi kände varandra inte, men vi gick på samma skola. Selina hade hål i ögonbrynet redan på högstadiet & jag tyckte hon var cool. För sitt hål i ögonbrynet. Hon stack liksom ut, körde sitt eget race liksom. Hon stack inte ut enbart för sitt hål i ögonbrynet, det var bara hennes stil osv. Gymnasiet kom & det visade sig att vi skulle börja i samma klass. Omvårdnadsprogrammet. Vi sa väl inte så värst mycket till varandra, man var trevlig & sådär. Men mer var det inte, vi började ha följe till stationen på morgonen då vi bor ett kvarter ifrån varandra. Eller en skog mellan oss är det för att vara exakt. Andra året på gymnasiet kom vi lite mer varandra nära men det var i trean det hände.
Vi började arbeta tillsammans på lektionerna, vi gjorde projektarbetet tillsammans osv. & vet ni vad? Jag hade inte velat göra det med någon annan, för ingen förstår mig så bra som hon gör. Jag behöver inte ens avsluta en mening förens hon vet vad jag menar. Vi behöver inte höras av varje dag, utan det kan gå några dagar men när vi sedan träffas eller pratas vid så är det som de där dagarna aldrig funnits. Vi tar körkortet tillsammans, vi älskar att träffas över en fika & prata hår, smink, bloggar & äta. Vi älskar att äta. (hehe...)

Båda är laktosintoleranta, har sjuk humor och vi tänker likadant. vi förstår varandra på ett helt underbart sätt. En äkta vän som jag hoppas jag får ha kvar tills jag blir gammal. ♥

Min andra bästa vän, är en bästa kill vän. Eller pojkvän. Min underbara Marcus. Han förstår mig också, på något underligt sätt är vi så olika men ändå väldigt lika. Vi är båda hemmatypen, även om vi inte gett sken av det tidigare. Han vet vad jag menar & vill enbart genom att se mig i ögonen (oftast i alla fall) & vi kan verkligen göra & prata om allt. Han & Selina kompletterar varandra väldigt bra. Dom gör mig bra & får mig att må väldigt bra.


Jag & Selina på balen.


Jag & min stora kärlek.

SKRIVET: 2010-12-18, kl 23:59:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

kvällsmys

Det blev inget med att åka ner till Åkarp för att fira Fia. Tråkigt men vi är inte riktigt friska så vi har tagit en slappe dag till. (Alla mina dagar är slappe dagar men ändå) Jag har i alla fall gjort lite nytta & städat hela lägenheten. Toan ska vi inte snacka om. Riktigt svårt att hålla det fräscht & fint där när det är felbyggt osv... Inte godkänt med andra ord, det hade behövt göras om, hela rubbet.

Nog om toa-snack. Nu myser vi med popcorn & juleskum (skumtomtar) som jag förövrigt fått dille på. Ruskigt gott... Nu spelar M något bil spel på playstationet & jag sitter här & nördar mig. Tänkte fixa lite med designen, får se om jag orkar. Det är mest små saker som ska in osv, men det blir nog bra till slut!

Imorgon ska jag följa med in till sjukhuset med Nattis. Hon mår inte bra. När ska detta ta slut? Hon blir förövrigt ett halvår idag! ♥

SKRIVET: 2010-12-18, kl 10:37:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis Fia!

Hejsvejs!

Sjukstuga här hemma på sävgatan.... Igår var en riktig sjukdag, vi krängde köpe-mat & åt godis. Dock var man inte speciellt sugen. M har jobbiga nätter då han inte kan sova, medans jag sover som en stock när jag är sjuk. Helst hela dagen. Som igår.

Idag fyllér M's syster år, grattis! Blir nog att vi åker ner till Åkarp & firar henne lite. Hoppas jag i all fall. Vi får se hur M mår nu när han vaknar, hoppas hoppas hoppas...

SKRIVET: 2010-12-17, kl 07:59:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag i all ära!

Godmorgon!

Här sitter jag, morgontrött, ont i halsen & har ännu mer ont i halsen. Jävla skit, det som händer så mycket roligt denna helgen! Passar min Nattis då mamma kör mina andra syskon till skolan. Trevligt. Hon sover i alla fall. Hade nog inte orkat underhålla henne just nu, faktiskt. Sen är hon en äkta mammagris - preeecis som vi andra är. Speciellt jag. Det är liksom bara mamma som gäller för den lilla damen. Hon blir föresten ett halvår imorgon. men egentligen skulle hon bara varit  ca tre månader.

Idag blir det en hektisk dag. Ska till tandläkaren, (enbart prata om min bettskena osv, helt onödigt. Tur jag inte betalar. Än.) Sen ska vi packa osv, me and M. Åka iväg & köpa present, & sedan åka ner till Åkarp. Där det blir marknad imorgon + lite kalas för Fia fyller 16! Gratttiiiiisssss!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen, brevid min underbara pojkvän. Hihi.

SKRIVET: 2010-12-15, kl 14:35:02 | PUBLICERAT I: Personligt

Dag 6, min dag

Idag är det helt fel att skriva om "Min dag". Dagen idag är seg, lång tråkig & både jag & M är sjuka.  Han är visserligen mer sjuk än jag. Än så länge har jag:

Haft en rejält sovmorgon, händer typ aldrig. Trots att jag är arbetslös & går hemma hela dagarna.
Mös sen med M, sen cyklade jag hem.
Passat Nathalie

Och sen ska jag äta middag med familjen, för att sedan cykla hem till M igen. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, kan behövas när man inte är riktigt på topp!

SKRIVET: 2010-12-15, kl 14:27:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

skinka...



Härom dagen åt jag & M skinka till våra frallor... Flatrökt skinka. Trodde att jag skulle dö av skratt, flatrökt.
Nog bara jag som har riktigt dålig humor!

SKRIVET: 2010-12-14, kl 18:13:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

fluffidufff!

heeeeeeeeeeeeeej bloggis.

Det fick bra på worket idag, hehe... Märks att man inte är van vid att arbeta längre. Tråkigt då jag tycker det är super roligt att arbeta med dementa. Skratt hela tiden och när jag cyklade därifrån kom jag på att jag inte satte upp mig på listan. Attans bananer, men orkade inte vända så får väl göra det den 25 då det är jobb igen. Tur det är storhelg då, tjänar extra mycket & lika så nyårsdag. Tråkiga dagar att arbeta på kanske, men jag tjänar ju pengar & dom lär behövas i janurari om jag börjar plugga...

Sitter här med blött hår. Det värsta jag vet, det är så äckligt att ta i men mitt hår är snyggast när det är lite blött. Får så fina "lockar" då, får komma på något sätt så jag kan bevara det. För när det torkar så blir det bara fluff. Fluffiduff..

Ikväll ska jag hem till min pöjkvän. Båda är krassliga & hela dagen har vi skickat uppdateringar om hur dåååligt vi mår osv. Gulligt. Män blir så gnälliga när de har en liten förkylning på gång, men denna gången förstår jag, Jag mår ju också dåligt... Blir lite halv röriga inlägg. Har inget speciellt att skriva om, skriver mer imorgon. Då får jag ha listat ut något vettigt att skriva om!

Puss ♥

SKRIVET: 2010-12-14, kl 10:13:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag 14 december

Godmorgon...

Idag ska jag jobba, 12.15 till 15.15. Känns ju sådär lagom lönt, egentligen inte. Ingen bra dag idag, är dödstrött, ont i halsen och helt svullen i ansiktet. Förkylning, mmmmh. Hatar det! Ska äta lite frukost nu tänkte jag, vet också att vi har lussebullar i frysen. Mums, man får lov att äta lite extra gott när man inte mår så himla bra.... Höhö.

Sen blír det även stuvade makaroner till middag här hemma, gud så gott! Ikväll kommer M hit, som jag saknat honom & vi sågs igår. Är man kär så är man! Inte ett så rolig inlägg, men så är det ibland. Yes yes.

SKRIVET: 2010-12-13, kl 23:37:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det är slut på....

Min kropp säger ifrån, nu är min bensin i kroppen slut! Helt slut, totalt slut. Ingenting fungerar som det ska. Ber om ursäkt för röriga inlägg med en jävla massa stavfel i, skrev fel när jag skulle skriva något på engelska. Skrattanfall när jag läste det för någon dag sedan. Att allt kan bli så galet.

Ville i alla fall säga att min bensin är slut & orken är bortblåst. Finns ingen kvar. Tur att jag har M, utan honom hade ingenting gått som det ska. han är min klippa här i världen, min klippa som jag kan luta mig mot när det blåser lite väl hårt. Jag älskar honom, min fina underbara pojkvän!


 

SKRIVET: 2010-12-11, kl 19:22:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Narnia

Ligger hemma hos M & ser på Narnia, som går på femman. Underbar film, som är perfekt att se när man ligger under ett täcke & bara myser. Äter lussebullar som jag bakade innan idag. Vi ska snart gå & handla något gott, läsk. & skumtomtar... Älskar skumtomtar.

SKRIVET: 2010-12-11, kl 09:33:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

JA JA JAAA!

Godmorgon alla glada...

Idag är jag extra glad. FÖR IDAG KOMMER MAAAARCUS HEM! ♥Han åkte till Island i tisdags men det känns som en hel evighet sedan vi såg. Värre än vanligt då. Pratade igår i telefon, lite för länge med tanke på kostnaden men har man mycket att prata om så har man. Han red på islandshästar igår. Avis? Nje, inte alls. Inte alls. Har sagt till honom att inte tala om det. Vill försöka få igång ridningen igen, men vet inte när & hur jag ska hinna. Blir kanske när man är vuxnare. (ja, vi räknas ju trots allt som vuxna nu, även om jag fortfarande åker på barnbiljett när det gäller kollektivtrafik, kommer inte in på klubbar där det är 20+ osv. ) Vuxen... Gillar inte riktigt det där ordet ännu. Man vänjer väl sig, när man blir äldre. Höhö.

Idag ska vi baka, mammas ide. Vi får väl se hur det blir med det. Nathalie kräver rätt mycket, jobbigt att hon är sjuk & ingen vanlig bebis. Vanlig är hon ju, men en sjuk bebis. Fortfarande. Min älskade lillasyster. Jag älskar dig så mycket & jag ska lära dig allt jag kan! ♥




Suddig bild men jag gillar den. Vi, genom allt.




Mys med lillasyster är bland det bästa. Älskade bebis. Du är så stark
som klarat detta. Hela familjen är stark. Vi är bäst!

SKRIVET: 2010-12-11, kl 01:05:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Minnah!

Håller på att fixa designen.... Ja, jag är för lat för att fixa en själv. Tack Sannas rum för att du har en gratis design som man får lov att låna (+ att man får ändra själv i den)

Min mage är inte vad den borde vara, fiser riktiga äckelfisar & det bubblar. Antar att jag fått Nattis magsjuka, trevligt. Väldigt trevligt. Borde sova, men kan inte. Vem kan det när det är rena stormen i magen?

Förövrigt vill jag bara säga att fel person vann i Idol. Minnah skulle vunnit. Inte Jay. No no. Big no!

SKRIVET: 2010-12-10, kl 09:31:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godismonster

Godmorgon!

Har nog haft min värsta natt någonsin, förutom när jag låg sjuk i körtelfeber... Drömt en sjuk dröm & varje gång jag vaknade & sedan somnade om igen, drömde jag samma dröm. Det typ började där det slutade när jag vaknade till... Nåja, nu är det en ny dag & imorgon kommer M hem.. Min fina pojkvän, som jag saknat dig!

Tränade igår, första gången på.... jag minns inte sist jag tränade. Träningsvärken har hittat sig en plats på min vackra kropp & precis tog mamma fram en godispåse hon gömt. & erbjöd mig ett glas cola.... Jag & mamma är familjens syndare, vi är dom som är mest runda (inte tjocka, utan ruuuuuuuunda) & visst det funkar med godis & ett glas cola till frukost. Mums!

SKRIVET: 2010-12-09, kl 11:50:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Backa... Jajjamensan!

Tjooo!

Imorse ringde klockan, lite för tidigt. Lyckades på något konstigt sätt ta mig upp från sängen, kladda på lite smink i all hast för att sedan cykla till stationen. Svin kallt men kom fram utan att ha blivit en isbit. Rätt lyckat om ni frågar mig. Mötte upp Selina i Klippan, gick mot körskolan & sedan körde vi mot Ängelholm. Jag började köra. Motorstopp direkt. Så går det när man inte har någon gas. Vad tänkte jag med? Tänkte antagligen inte. Resten av körningen gick fint & klarade parkering osv direkt. Även att backa in på en parkeringsplats. Tänk att lilla jag kan köra bil, någorlunda bra i alla fall!

Nu är jag hemma & fick väldigt goda besked alldeles nyss. Men ännu ska jag inte skrika hurra, allt kommer i veckan efter jul. Om jag längtar? En aning ja.... Jag hoppas. Annars flyttar jag till nordpolen & bosätter mig där.

Jag vill bara veta nu, direkt. Så jag kan börja planera mitt liv på ett normalt sätt & leva några veckor fram. Istället för en dag i taget.



Inte fullt så normal....

SKRIVET: 2010-12-08, kl 19:01:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Härliga onsdag

Hej.

Idag har varit en sådan där mys dag, okej då. Att hämta bettskenan var inte så mysigt men att åka hem till Selina. Äta kebab & något gott bröd, snacka om allt möjligt & sen bytade vi produkter med varandra. Eller bytade & bytade. Mer köpte, typ. I alla fall fick hon mina hårkontrollen som jag nämnde innan & jag fick en hårinpackning. Ska prova den imorgon, skriver mer om den imorgon.

Nu är jag hemma & helt slut i huvudet. saknar Marcus som är alldeles för långt borta. Det är ju såna här dagar han ska finnas här. När allt är kaos i huvudet & jag brukar krypa  upp i hans famn. Han håller på med mitt hår & säger hur fantiskt bra jag är. (Ja, ibland vill man bara höra det...) Han är bra, min Marcus. & han är också fantastisk. I miss you, kom hem hel! ♥

Ska snart plugga teori. Körning imorgon, med Selina. Wooooohooooo! Kan det bli mer toppen eller?

SKRIVET: 2010-12-08, kl 09:41:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag i all ära.

Gooooooooooooodmorgon!

Somnade sent, låg & natt smsade med min bästaste vän Selina. Ingen av oss kunde sova så vi pratade om onda magar, hårkontroll (komplett näring för hår, hud & naglar). Använder inte mina tabletter längre då jag redan efter några dagar tyckte att jag fick extra mycket hår - på delar av kroppen som där inte ska vara hår... Så hon ska köpa dom av mig, bestämde vi.

Idag ska jag till tandis  & få min bettskena. Äckligt. Verkligen. Men måste, för har så jävla ont i käkarna när jag vaknar = ligger & spänner mig. Gör det även när jag är vaken, exempel när jag ser på tv, funderar eller sitter vid datan. Gör det nu faktiskt, måste lära mig att man inte ska ha tänderna ihop om man inte tuggar på något. Efter det ska jag ta tåg & buss till Selina. Det står onsdags-mys på schemat. Det är väl alltid kul att sitta och tragga med någon man tycker om!  Tjejsnack helt enkelt. Vi skulle även gå en runda då våra kroppar skriker efter motion. I alla fall min. Suck, vilka behov den har!

Nu ska jag äta en god frukost & sedan göra vid mig. Känner hur tiden rinner iväg, men är man långsam så är man.

SKRIVET: 2010-12-07, kl 23:46:56 | PUBLICERAT I: Personligt

Dag 5, vad är kärlek.

K.ä.r.l.e.k för mig är något stort & det är svårt att förklara. Du kan känna kärlek till din pojkvän/ flickvän, familj, din hund osv. Kärlek är något fint. Något som får dig att må bra & det får dig att känna dig speciell. & snygg. För visst tycker man att man är dö-snygg när man är kär? Man utstrålar i och för sig en självsäkerhet som aldrig förr & när du känner dig snygg - då tycker andra det också. Tycker du att du är riktigt ful, ja då utrstrålar du negativ energi osv. Kärlek kan också vara kärleken till dig själv. Älskar du inte dig själv, kan du aldrig älska någon annan.
Jag kan skriva mycket mer om kärlek men väljer att avrunda här för annars känner jag att jag kan sväva ut hur mycket som helst.

SKRIVET: 2010-12-07, kl 18:23:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

I love you

Min man är på Island. Flera mil bort & jag gillar det inte. Men, han är hemma igen på lördag så det är inte sådär värst många dagar han är ifrån mig. Han är där med skolan, någon miljökurs pratade han om. Killarna tänker mer på hur ofta de kan festa till det där borta än att faktiskt se landet. Jag äääääälskar nya länder, kultur & historia.

Igår när han packad, lyckades jag smyga ner en liten lapp. Rätt så lång, med några fina kärleksord från mig. Hoppas han hittar den när han ska lägga sig. Att skriva små lappar & lägga dem överallt är jag bra på. När hans skulle till praktiken hade jag lyckats lägga en lapp med "Jag älskar dig, Marcus" bland hans mackor till frukosten. Det är såna saker som får förhållandet att bli sådär små små pännande. Mer än vanligt.





från när Marcus fyllde 18. Överrasknings middag på g!

SKRIVET: 2010-12-05, kl 15:13:57 | PUBLICERAT I: Personligt

Dag 4, det här åt jag idag

Vad jag äter under en dag är helt meningslöst att skriva ut här, för det är så himla mycket. Jag är ett matmonster & äter allt som kommer i min väg. I min familj har vi några som matvägrar osv, men det är bara jag som aldrig nekat mat. Skulle aldrig falla mig in. Mat är ju gott...

Denna dagen är inte slut ännu så jag hinner stoppa i mig en hel del innan läggdags men än så länge har jag ätit:

♦ frallor med skinka & gurka till frukost.
♦ ostbågar
♦ och en polkagris (det fanns bara en kvar i godisskålen & den såg sååååå ensam ut, away not liksom? )

Till middag idag blir det kött, stekt potatis & vitlökssås (gjord på creme fraiche som man blandar med något vitlökspulver, kan visa sen!)

SKRIVET: 2010-12-03, kl 10:25:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

God morgon solstrålar!

Vaknade vid sex imorse, då skulle hjärtat mitt iväg till skolan & jag skulle dra mig hem till mamma. Fredag idag & som varje fredag är det mat med familjen för att sen mysa till det rejält med M. Blivit en liten vana att vi äter här på fredagen då mamma försökte fixa extra god mat, just bara för det är fredag. 

Igår var jag på franskt julbord med M, hans mamma & hennes man. Franskt... Ja, jag saknade i alla fall mina köttbullar & Janssons med bacon (äter inte fisk!). Man blev mätt men svenskt julbord får högsta poäng. Efteråt mumsade vi på det godis som var till barnen men man igår bestämde vi att vi också räknades som barn, jag & m. Till godiset såg vi en film & hade det riktigt mysigt.

Körde även igår. Min sämsta körning ever. Det dära körkortet känns så långt borta, men har bytat lärare nu & nu jävlar ska detta bli bra! Tror det kommer bli bra då jag kört med denna nya läraren en gång tidigare & aldrig kört så bra. Förutom när jag kör med daddy - då går det skit bra! Till & med kört på motorväg, även om jag inte höll 110 då det snöade som fan & var halt. Men körkort innan mars är bestämt. Det ska gå, det ska gå det ska gå. Jag ska klara av det.