SKRIVET: 2011-03-17, kl 12:42:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min bästa vän!

Körningen gick bra! Fick köra i helsingborg, körde själv med för hon som skulle kört med, hade avbokat.. Bra för mig! Nu ska jag snart träffa Selina en snabb runda, innan mitt tåg går och innan hon ska köra. Minst 2 månader sen vi träffades sist, sjukt! Saknat henne, blir så när hon jobbar mycket och jag har ju börjat plugga igen.

SKRIVET: 2011-03-17, kl 09:55:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Försenat tåg...

Godmorgon! Just nu väntar jag på att tåget ska komma, det är försenat och kommer det inte snart missar jag min körning.. Roligt, blir galen på försenade tåg. Efter körningen tänkte jag städa lite och beställa lite kläder, plugga ska jag med göra. :)

SKRIVET: 2011-03-16, kl 18:49:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Godkväll! Allt bra med er denna härliga onsdag? Med mig är det bra, varit underbart väder dock blåst lite väl mycket. Ännu kan man inte lägga vinterjackan, för kallt än! Haft föreläsning hela dagen imorgon och imorgon har jag självstudier, ska köra min förhoppningsvis sista körning imorgon, hoppas verkligen att jag klarar det nästa vecka, hehe. Nu ska jag fortsätta att mysa med Marcus. Glöm inte att det är Greys ikväll! wiho, äntligen!

SKRIVET: 2011-03-15, kl 20:22:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Knasig tisdag

Hej! Dagen började bra, vaknade upp tillsammans med min prins vid min sida, åkte iväg & sen blev allt bara dåligt. En riktigt dålig dag har det varit, dock slutar den bra trots allt, trots tårar & ett långt samtal där jag nedväderade mig själv totalt efter mitt misslyckande. Men ännu är ju inte chansen över, jag tar det nästa gång & nästa moment är på tisdag - det ska jag klara! Mänskligt att inte klara det, så är det ju för dem flesta..

Då min lillasyster opererades idag så passar jag både hem & syskon, jag som bestämmer & det gillar jag inte alls. Men gör det ändå, för att jag måste. Bäst är det ju när mamma är hemma, hon som ställer & styr, hon som ser till att det är ordning & reda, jag vill allt bli som min mamma när jag blir stor! För stor är jag ännu inte, trots att jag studerar på högskola & sådära, så ser jag mig själv långt ifrån vuxen..

Imorgon är det skola igen, föreläsning om nervsystemet. Då jag missade dagen idag så skickade jag iväg några sms till mina kompisar i skolan för att kolla läget. Förvirrad & krånglig lärare. Låter ju som en rolig dag jag har framför mig då vi har henne imorgon också. Ska bara läsa ett x antal sidor till imorgon, motivationen var är duuuu? Är så förbaskat trött, finns det ingenting man kan ta mot trötthet? Något super piller som gör en pigg. Somnade till & med på föreläsningen igår, hehe ups..

SKRIVET: 2011-03-12, kl 09:26:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morgon människa

Godmorgon! Visst är det skönt att vakna tidigt, ta sig en dusch och ha lite bebis mys med lillasyster? Marcus ligger och sover fortfarande, vi är helt annorlunda när det gäller sömn. Han gillar att vara uppe länge för att sen ta en rejäl sovmorgon, jag är tvärtom. Älskar att somna tidigt och upp tidigt. Precis som idag, men det är mysigt. Höra hans tunga andetag och se när han drömmer, han är min skatt!

SKRIVET: 2011-03-11, kl 16:26:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Provar att blogga från telefonen!

Hej! bloggar från iphonen, får se om detta kommer fram. Sitter just nu på tåget hem från skolan, slutade egentligen vid halv 1 men vi har en hemtenta som ska in på måndag och ville få klart den idag. Så man kan få hålla helg. Blev mycket skratt och trams, typiskt fredagssjukan! Ikväll blir det att mysa med min man, tänkt föresten när jag verkligen kan kalla han för min man - för det är honom jag ska gifta mig med. Det är jag säker på, allt kan hända, men just detta vet jag bara.

SKRIVET: 2011-03-02, kl 22:17:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det var längesen!

Hej hopp!

Glömt bort bloggen, loggade in för någon dag sen för att kolla om någon ens tittar & javisst, det gör ni. Konstigt nog, fast jag inte skriver något. Men ni kanske hoppas på att varje gång ni tittar in så är där ett nytt inlägg. Vad vet jag!? (haha, där fick jag mig ett gott skratt. självklart tittar ni om för att se om där är något nytt inlägg, men menade att jag inte skrivit på år & dar.. )


Så, vad händer i mitt stressiga liv då? Jag pluggar heltid vid Högskolan i Kristianstad, till ssk!!!! (sjuksköterska) & det är det absolut bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv. Äntligen får jag göra det jag drömt om. Utöver allt plugg (och det är myyyyyyyyyyyycket sånt) så är jag med min underbara Marcus & försöker hitta tid att vara med familjen. Okej, jag är hemma varje dag även om det kanske inte är långa stunder, men det är inte ofta jag bara är med familjen, umgås osv, helgerna blir det av om jag inte sover då!
 I & med att Marcus bor själv, så blir det att man är där mycket mitt i veckan & så försöker vi vara hemma hos mig på helgerna. Jag har även mitt körkort som jag har i handen nu i mars, om allt går som det ska. Vilket det måste, för kan inte ha både plugg OCH körkort. Nejnej, hela jag är stressad just nu. Vilket leder till att jag är trött = sover mycket = får för lite gjort.

Bloggen hamnar alltså åt sidan, sen vill jag göra en ny. Gjort en miljon nya bloggar sen jag började för flera årsen, tröttnar snabbt. Men vi får väl se helt enkelt, man ska ju ha tid för det också!